Praegu on kuidagi minu mängimises madalseis, kõik põnevamad uued reliisid on alles tulemas ning mis ostetud, on juba läbitud. Ma pole suurem asi multiplayer mees ka ja kõigist uuekooli asjadest on nagu natuke kõrini. Seega meenus ükspäev, et kurat, Castlevania: Symphony of The Night on ju täiesti Xbox Lives olemas.
Tegelikult olen ma selle kunagi ammu läbi mänginud. Kui ma olin just oma PSOne, esimese mängumasina üle pika aja, ostnud ja modifitseerinud, sain just ka tuttavaks hr Vabarnaga, kes mulle võimaldas Castlevania plaadi, et olla must-play.
Ma olin küll kuulnud Castlevaniast, aga suurt midagi ei teadnud. Seega algus oli veider. Ilgelt raske, segane, koguaeg sain surma, eriti alguses, kus tuleb iga kord see cutscene ja text crawl ära vaadata. Aga mingist hetkest hakkas kõik klikkima. Siis, kui leveleid hakkas juurde tulema, hakkasin leidma relvi, spelle ja vidinaid ja sain aru kuidas neid kasutama peab ja kuidas salvestussüsteem töötab. Kui õigesti mäletan, siis on see üks kahest mängust, mille PS1l läbi tegin. Kuid siiski - tookord ei jõudnud ma inverted castle'sse, mille seekord sihiks võtan.
Kuigi räägitakse, et XBox Live versioon on kõige viletsam, ei näe ma virinaks põhjust. Lolli graafikafiltri saab välja lülitada ja ekraaniosa saab ilusti proportsionaalselt venitada, nii, et pikslid ikka kenad kandilised jäävad. Ülejäänu juba on puhas emulatsioon, mis jookseb väga hästi ja näeb jätkuvalt super välja. Voice acting on ka seesama jubedus mis originaalis, PSP reliisil oli see vist uuesti tehtud, aga ma ei kurda - see halbus on autentne ja sobib. Ainuke asi on, et ma vist läheksin hulluks, kui peaks seda mängima standartse Xboxi controlleriga. Siinkohal tuleb appi mu MadCatzi FightPad.

Suured nupud ja d-pad sobivad Castlevania jaoks ideaalselt.
Nüüd paari päevaga olen jõudnud päris kaugele, hetkel uurin katakombe ja nii, aga torn on ka veel läbimata, sest kuradi varesed tahtsid ära tappa. Ma pole küll DSi Castlevaniaid mänginud (veel), aga GBA omadega võrreldes on SoTN leveldesign kõvasti selgem ja parem. Harmony of Dissonance kindlasti on detailsem ja suurem, aga samas jäin ma seal hätta nende kahe lossi vahel ekseldes, SoTN pole kunagi tunnet, et ei tea kuhu minna või mida teha.
Paar toredat detaili on ka, mida ma ei mäletanud - näiteks tornides see pihitool, kuhu istudes teisele poole vaim ilmub, kes sind torkab. Väike stseen, aga väga lahe.
Ehk jõuan selle ikka läbi enne, kui Red Dead Revolver postkasti kukub.